Back to Top

Wat moet u doen?

Een categorische indeling maken

Wij verlangen van u dat u alle produkten indeelt in categorieën en subcategorieën. U maakt vervolgens een mappenstructuur op uw pc die daaraan voldoet.

Alle produkten fotograferen

U maakt duidelijke foto's van uw produkten, bij voorkeur op een neutrale achtergrond. Ook de categorieën en subcategorieën hebben allen hun eigen foto.

Plaats de foto's naast de mappen

U maakt eerst een hoofdmap, met daarin de eerste laag mappen, voor de hoogste categorieën. In de hoofdmap, dus op hetzelfde niveau als de mappen, zet u de foto's die corresponderen met de mappen. Per map zullen er waarschijnlijk enkele submappen zijn, ook deze hebben elk hun eigen foto.

Plaats de produktinfo in de diepste map

In de mappen op het diepste niveau, dus de laatste mappen, dient u de produktfoto's te plaatsen. Deze dienen elk te worden vergezeld van een tekstbestand met dezelfde naam. In dit tekstbestand zet u alle eigenschappen die u wilt tonen op de produktpagina, zoals prijs, gewicht, kleur, samenstelling, omschrijving, behorende bij het produkt.

Stuur ons de mappenstructuur

Met het gratis programma 7-Zip kunt u de hoofdmap zippen en bijvoegen bij uw e-mail of bij uw bericht aan ons op de Contact pagina.Wat doen wij?

Alle produkten invoeren

Wij voeren alle produkten in in de juiste categorie, inclusief de bijbehorende informatie en afbeeldingen, en met per categorie de overzichtsafbeeldingen.

Betalingskoppeling maken

Indien u daarvoor kiest wordt de website voorzien van bestel- en betalingsmogelijkheid. Uw klanten kunnen dan produkten toevoegen aan hun winkelwagentje en vervolgens afrekenen en betalen via hun bank met iDeal.

Website aanbieden en betalen

U krijgt de website eerst 3 weken op zicht, en ze wordt tentoongesteld op een tijdelijke URL. Indien u tevreden bent, koppelen wij de website aan een domeinnaam en is ze definitief. Wilt u wijzigingen aanbrengen in de website, dan geeft u dat aan ons door. Wij passen de website dan aan en als u tevreden bent, sturen wij u de factuur.

Instructies omtrent content management

WooCommerce beschikt over een zogenaamde Admin interface, daarin kunnen alle produkten en categorieën worden gewijzigd, verwijderd of toegevoegd. Wij sturen u links naar video's waarin wordt uitgelegd hoe de produkten dienen te worden gemanaged. U kunt dan zelf produkten wijzigen/verwijderen/toevoegen.

Wij doen het content management voor u

Als u het na het bekijken van de video's toch te lastig vindt om zelf de produktadministratie bij te werken, dan kunnen wij dat van u overnemen. Dit is een service en kost niets extra, we kunnen dat voor u blijven doen. U dient dan wel bijv. maandelijks de wijzigingen/addities aan ons door te geven, weer in de bekende mappenstructuur.